град  Бургас
улица  "Фердинандова" №44
ТЕЛ.: 056 99 11 33
 GSM : 0890 99 11 16  

 

 

Лазерна епилация с Alexandrite laser. Попитайте за процедурата.

 

Премахване на татуировка. Попитайте за процедурата.

 

Видео урок: Какво трябва да знаем за лазерите за премахване на татуировки и пигментации

 

 Ерата на диодната лазерна епилация е тук ... или да почака още малко?!

 СТАТИЯ В СПИСАНИЕ "Beaty Woman" брой 49 от 2016г. 

(Анализ на тенденциите в лазерната епилация) Пълен вариант

Автор: гл. ас. д-р Огнян Съботинов, лазерен инж.-физик ИФТТ-БАН, управител на "Лайтсистемс" ЕООД

"Ние притежаваме най-новия и ефективен лазер за епилация в България", ви се набива в главите от всякакви радио реклами, сайтове и статии в лъскави списания. Засукани собственици на модерни клиники и центрове, гордо хвалят своите "косми-чески" апарати.

Пазарната ниша е голяма, космите са много, а и винаги се подхранват от нова свежа растителност. Инвестицията е направена - често стигаща до цената на луксозен автомобил. Ефективен или не, апарата трябва да се хвали и избива, пък и да доведе до заветната печалба.

Ето го и новия хит: "Диодна лазерна епилация от ново поколение" се опитва да си направи място сред утвърдените лазерни и фото космотрепачки.

А горкия краен потребител, отново се натриса на поредния апарат за епилация от "последно поколение", а те, омразните плевели, пак се появяват, макар омаломощени и поизтънели във войната с мощното лазерно оръжие...

........................

Ако и вие сте от тези, които ползвате модерните методи за епилация няма начин да не сте усетили имено тази тенденция и със сигурност искате да узнаете, до къде се простира истината и от къде започват маркетинговите и рекламни заблуди.

Сигурен съм, че вече ви е втръснало от четене как точно лазерната епилация действа, кога и как се прилага, кога косъма е в растеж и, при кои цветове на косъма и фототипове на кожата е ефективна, колко е трайна и т.н. Тази информация е важна, но до нея лесно може да достигнете от стотиците сайтове на всякакви езици, които предлагат подобен тип процедури.

Имено затова си позволявам да споделя моите знания, които да помогнат в избора към коя технология да се насочат, както крайните клиенти, така и бъдещи инвеститори в подобен лазерен апарат.

ПРОДЪЛЖАВА....

ЦЯЛАТА СТАТИЯ