град  Бургас
улица  "Фердинандова" №44
ТЕЛ.: 056 99 11 33
 GSM : 0890 99 11 16  

 

 

“Лазермед” е бутиков център за естетични процедури към фирма ЛАЙТСИСТЕМС ЕООД , която е официален представител на шест върхови производители на последно поколение иновации в лазерната клинична апаратура – от САЩ, Германия, Италия, Южна Корея и др.

 

Поради тази причина „Лазермед” предлага най-модерните и хитови процедури още ненавлезли в България, така както и вече утвърдени, доказали се с времето терапии.

 

Нашата експертност се базира на придобити задълбочени знания и опит в областта на лазерната медицина, подплатени с научни степени, докторски звания и международни специализации в сферата на високите лазерни технологии. 

Като част от ЛАЙТСИСТЕМС, естетичния център „Лазермед” е представител на професионализъм и най-високо качество на предлагани услуги. С нас работят видни дерматолози с изградено име. 

Екипът на центъра е съставен от специалисти, преминали сертифицирани обучения за експлоатация на лазерни системи с различни приложения в естетиката, провеждани под ръководството на високообразовани в сферата на лазерните технологии експерти на Лайтсистемс ЕООД.