град  Бургас
улица  "Фердинандова" №44
ТЕЛ.: 056 99 11 33
 GSM : 0890 99 11 16  

 

 

  • slide1
  • slide3

Защо при нас?!

 ♦ Лазерната епилация се извършва  с лазерни системи от най-реномирани  фирми за лазерна медицинска апаратура и е под постоянно  медицинско наблюдение.

♦ Лазерните ни апарати са последен "Хит"  и ако има нещо по-добро в лазерната епилация, то гарантирано ще е първо при нас .

♦ Лазерните ни апарати са под постоянен контрол и калибровка на оптичните параметри от експертите в лазерната медицинска апаратура на Лайтсистемс ООД www.light-sys.com

 ♦ Ние имаме дългогодишна практика в лазерните процедури и широка партньорска мрежа от лазерни студия и клиники прилагащи лазерна епилация в цяла България.

 ♦ Предлагаме смесени програми за лазерна епилация съчетаващи най-доброто от всички доказали се типове лазерни апарати за максимален ефект.

 ♦ Нашият екип е високо компетентен преминал обучение в партньорски клиники в България и Европа.

 ♦ Единственият център  за лазерна епилация, който притежава стандарт за качество ISO 9001:2008 за лазерна медицинска апаратура от TUV NORD.

 ♦ С най-добро съотношение цена/качество на услугата.

С какво се различаваме от конкуренцията  в  град Бургас?!

 ♦ Не използваме лазерни апарати с компрометиран произход!!!

 ♦ Не използваме лазерни апарати втора употреба!!! 

 ♦ Не използваме Диодни лазери!!! (експертния ни потенциал не ни го позволява)

 ♦ Не използваме лазери с гръмко звучащи имена като "Хипер",  "Супер", "Ултра" или др. лазерни епилации със слаб или съмнителен ефект.

 ♦ Не използваме лазерни апарати, които последната им калибровка (проверка на оптичните параметри) е била, когато са произведени!!!

 ♦ Не Ви предлагаме фото-епилация вместо лазерна!!!!

 GSM : 0890 99 11 16; ТЕЛ.: 056 99 11 33